Poštovani potrošači,

Da bi uspešno obradili Vašu narudžbinu neophodni su nam Vaše ime i prezime, adresa i mesto za isporuku, broj telefona i Vaša e-mail adresa. Na osnovu tih podataka bićemo u mogućnosti da Vam isporučimo robu, kao i da Vas informišemo o statusu narudžbine.

Svi podaci koji su prikupljeni prilikom procesa „online“ prodaje, uključujući podatke o proizvodima koje kupuju i pretražuju naši kupci, kao i podaci o stranicama koje posećuju, biće pažljivo analizirani i obrađeni, a potom iskorišćeni za poboljšanje samog izgleda stranica i za poboljšanje naše ponude. Cilj toga je da se omogući što jednostavniji i sigurniji proces „online“ kupovine.

Od Vas tražimo samo osnovne podatke koji su nam neophodni za obavljanje posla. Podaci koje nam ostavljate se strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima koji su obavezani da će ih koristiti isključivo za obavljanje svog posla. Obavezujemo se da prikupljene podatke nećemo koristiti ni u kakve druge svrhe, niti ćemo ih učiniti dostupnim nekom trećem licu. Svi zaposleni „online“ prodavnice agrofid.rs odgovorni su za poštovanje načela zaštite privatnosti.

Korišćenje naših servisa podrazumeva da ste saglasni sa navedenim uslovima korišćenja.