Nutri BioClean 100ml

650.00 рсд

Nema na zalihama

Šifra proizvoda: 952 Kategorije: , ,

Opis

KARAKTERISTIKE: Nutri Bioclean je proizvod koji ojačava biljku na način koji nije štetan za okolinu i potpuno je ekološki. Sastoji se od specifičnih enzima i metabolita mikroorganizama. Sadrži sintetičke proteine i organske kiseline biološkog porekla. Dobijen je putem fermentacije bakterije Lactobacillus koja čini ovu formulaciju biološkim čistačem biljaka. Nutri Bioclean stvara nepovoljno okruženje za razvoj fitopatogenih gljivica i bakterija, a ujedno i povećava otpornost biljaka na negativno dejstvo istih.

Od zemljišnih fitopatogenih gljiva uspešno suzbija: Rhizoctonia sp, Sclerotinia sp, Phoma betae, Phytophtora sp, Rosellinia sp, Armillaria sp, Fusarium sp. Uspešno suzbija i Curtobacterium flacumfaciens, Clavibacter michiganensis, Pseudomonas corrugata, Xanthomonas campestris, Erwinia sp. Od gljiva koje se razvijaju nakon berbe sprečava razvoj Italicum digitatum, Penicillium digitatum, Monilia sp, Rhizophus stolonifer. Od fitopatogenih gljiva koje parazitiraju nadzemne organe biljaka preparat Nutri Bioclean pokazao je izvanredno dejstvo protiv prouzrokovača rđe, plamenjače, pepelnice i antraknoze.

PRIMENA: NUTRI BIOCLEAN se primenjuje za đubrenje različitih biljnih vrsta  na različitim tipovima zemljišta.

Usevi u kojima se primenjuje: POVRĆE I ZASADI VOĆA

Koristi se u plastenicima za suzbijanje gljivičnih oboljenja u zemljištu.

Ovaj proizvod može da služi kao izvanredna odbrana od apopleksije kajsije i uopšte gljivičnih oboljenja voća.

Njegovom upotrebom može se smanjiti upotreba fungicida.

Količina za primenu: primenjuje se u povrtarstvu i u voćarstvu 2 l/ha folijarno ili preko sistema za navodnjavanje 3-5 l/ha po stablu.

SPECIFIČNOSTI: Držati van domašaja dece. Držati dalje od hrane i pića.

PAKOVANJA: 0.5 l, 1 l